Sütőtökös ragu
- 400 g sütőtök
- 200 g fejes káposzta
- 100 g cukkini
- 2 gerezd fokhagyma
- só,bors
- kacsazsír
1. A zöldségeket mossuk, hámozzuk és nagy lukú reszelőn lereszeljük.
2. Egy nagy tálban összeforgatjuk egy kevés sóval,és borssal.
3. Közben a kacsazsírt felhevítjük egy serpenyőben, és nyakon öntjük a zöldségekkel.
4, Fedő alatt addig sütjük,míg szép puha nem lesz.
5. Levesszük a fedőt rázúzzuk a fokhagymát. Majd pirítjuk még picit.
Melegen sült húsok, zöldségek tökéletes kísérője lehet. Egy kevés Cocomassal elkeverve pedig hideg salátaként fogyaszthatjuk.
Ma egy marék napraforgó tésztát főztem ki hozzá, és egy evőkanál Cocomassal elkeverve fogyasztottam. Nah,és persze 3 szelet Feketeerdő sonkát csipkedtem rá.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése