-

2015. augusztus 4., kedd

Csirke falatok fokhagymás spenót ágyon

Gyors vacsi kicsiknek és nagyoknak. A spenót igazi vas forrás. Fogyasszátok bátran. Nyers,sütve,párolva. És a legkedvesebb barátja a fokhagyma. Igazi klasszikus páros. :)

Fokhagymás spenót

  • 500 g spenót
  • 1 teáskanál oliva olaj
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 50 ml mandula tej
1. A spenótot mossuk, tisztítjuk és a forró oliva olajban megfonnyasztjuk.

2. Sózzuk és rázúzzuk a fokhagymát!

3. Ízlés szerint ha elkészült 50 ml növényi tejjel dúsíthatjuk.

Köretként, vagy reggeli mellé pirítóshoz tálaljuk!

Csirke falatok
  • 4 felső csirke comb
  • koriander, kurkuma
  • 1 kávéskanál kókszolaj
1. A husit mossuk, tisztítjuk. Én kifiléztem,és a bőrét is eltávolítottam. Utána pedig felkockáztam.

2. Felhevítjük az olajat egy teflon serpenyőben, és rádobjuk a husi kockákat.

3. Megfűszerezzük és ropogósra sütjük.

Saláták,főzelékek és egyéb köretek remek társa lehet.

Jó étvágyat! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése