Hozzávalók
- 300 g zsenge zöldborsó
- 1/4 fej vöröshagyma
- só,bors
- 1 nagy csipet őrölt pirospaprika
- 100 ml rizstejszín
- 1 teáskanál tápióka keményítő
1. Egy teáskanál kókuszzsíron üvegesre pároljuk az aprított hagymát sóval és borssal.
2. A borsót átmossuk és hagyjuk lecsepegni.
3. Közben a hagymához keverjük a pirospaprikát és a borsóval felöntjük.
4. Annyi vízzel gazdagítjuk,hogy pont ellepje a borsó szemeket.
5. Fedő alatt a borsó puhulásáig pároljuk.
6. A tejszínt elkeverjük a keményítővel és a forró főzelékhez adjuk.
7. Egyet rottyantunk rajta és kész is.
Ma egy kis adag csirkemell kockával fogyasztottam. Teflon serpenyőben lesütöttem 150 g összekockázott filét sóval,borssal,és őrölt köménnyel.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése