Hozzávalók (10 minihez)
- 110 g alma
- 2 teáskanál útifűmaghéj
- 2 evőkanál köles liszt
- 1 teáskanál kókuszolaj
- 6 evőkanál víz
- icipici só
- 1 csipet sütőpor
1. Az almát mossuk, hámozzuk és pürésre turmixoljuk. Hozzáadjuk az útifüvet és hagyjuk picit kocsonyásodni.
2. Amikor már kásásnak tűnik, hozzáadjuk a többi alapanyagot. Habverővel habosra keverjük.
3. 5 percig állni hagyjuk. Közben pici kókuszolajat hevítünk (1 teáskanál).
4. Teáskanállal pici galuskákat,gombócokat formázunk és gyakori forgatás mellett megsütjük őket. Nekem ebből a mennyiségből 10 darab lett.
5. Fahájas eritrittel tálaljuk. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése