Cékla saláta
- 1 cékla
- 1/2 kígyó uborka
- 2 evőkanál Cocomas
- 1 evőkanál majonéz
- csipet só, eritrit
- 1/2 citrom leve
- 2 gerezd fokhagyma
- pici bors
1. Az uborkát lereszeljük és lesózzuk.
2. A céklát meghámozzuk és nagy lukú sajt reszelőn lereszeljük.
3. A mártás hozzávalóit összekeverjük, és a céklához keverjük.
4. Az uborkát kinyomkodjuk és azt is a salihoz forgatjuk. Hűtőben összeérleljük.
Bundázott gomba
- 250 g champion gomba
- 4 evőkanál darált zabpehely
- 1 evőkanál kókuszreszelék
- 1 evőkanál darált dió
- 1 tojás
1. A gombákat megtisztítom, és picit leszózom.
2. A darált zabpelyhet, diót és kókuszreszeléket összekeverjük. Ez lesz a zsemlemorzsa.
3. A tojást felverjük,és 1 teáskanál vízzel higítjuk.
4. A gombákat tojásba mártjuk, majd a zabpelyhes bundába.
5. Teflon serpenyőben kókuszolajat hevítünk és aranybarnára sütjük a gombákat.
Gyors, finom és nagyon tápláló. Jó étvágyat hozzá! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése