-

2015. július 30., csütörtök

Új irány

Bizonyára sokan ismertek már, és tudjátok mennyi változáson ment át a blogom, a csoportom és a főzési kultúrám az elmúlt évek során. Sok mindent próbáltam, sok alapanyaggal ismerkedtem meg. Azt gondolom most értem el arra a helyre, ahol lennem kell. Most már nem csak hobbiból főzök, hiszen komoly célokat tűztem ki magam elé ezzel kapcsolatban.

Nagyon izgatottan, és kissé félve vágtam bele ebbe az új arculatba... Igyekszem minden nap fejlődni, és jobbá válni a tegnapi önmagamhoz képest. Bevallom néha nem egyszerű hiteles, mértékadó mintát adni! De pontosan ezért imádom ezt az egészet annyira... Mert kell hogy legyen példa, kell hogy legyen egy jó kis összetartó csapat, és kell hogy együtt gondolkodjunk tovább. Ki tudja mi fejlődhet ki egy-egy ötletből! :)

Az új Olvasók számára szeretnék egy picit bemutatkozni:
Már több éve foglalkozom a gasztronómiával, és saját receptek kikísérletezésével, Iszonyatosan élvezem. Erre nem csak azért volt szükségem,hogy egy egészséges életmódot alakíthassak ki magam és a családom számára. 4 éve vagyok laktóz, és pár hónapja tejfehérje érzékeny. Így a szükség hozta ezt az ötletet. De ha őszinte akarok lenni,ezt nem is bánom... Így biztos lehetek benne,hogy megfelelő alapanyagokkal, és megfelelő tápanyaggal szolgálhatom saját egészségem.
Nagyon fontosnak tartom mindenki számára elfogadtatni azt az alapvető fontosságú eszmét, mi szerint EGÉSZSÉGÜNK ÉRTÉK! Amíg ezzel nem leszünk tisztában, sajnos a ma oly' divatos betegségek csak növekedni fognak. Végzett egészségturisztikai szakemberként szeretnék egy szuper csapatot összehozni, ahol támogathatjuk és segíthetjük egymást.

Fő célom egy olyan holisztikus (testet lelket összefogó) szemlélettel rendelkező kis magot kialakítani, akik az ország és a világ összes pontján a maguk példáján keresztül mutathatják be milyen az igazán minőségi élet.

Fogjuk össze, dolgozzunk össze és tegyük jobbá környezetünket!!
Remélem sokan csatlakoztok majd hozzám,és mindenki számára bebizonyíthatjuk hogy tudatosan élni igenis a világ legjobb dolga! :)

Várlak Benneteket, és kommentjeiteket sok szeretettel: Réka :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése