2015. július 30., csütörtök

Májas csirke

Bulgurral, zöldsalival az igaz! :)

Hozzávalók

  • 1/2 csirkemell filé
  • 10 dkg csirke máj
  • majoranna, bors
  • 1 szál újhagyma
  • 1 teáskanál kacsa zsír
  • fűszersó
1. A májat mossuk, és ha szükséges megtisztítjuk. Apróra kockázzuk az újhagymával és pici kacszsíron összesütjük. Meghintjük majorannával, és borssal.

2. A csirkét megmossuk, és megpróbáljuk felszúrni. Egy hegyes kést beleszúrunk hosszában,és picit megmozgatva készítünk egy pici üreget a májas ragunak.

3. Beletöltjük a ragut, és a csirke husit akár fűszersóval is meghinthetjük.

4. Alufóliába csomagoljuk,és 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.

5. A végén érdemes picit levenni a fóliát, hogy szépen megpiríthassuk a husit.

Teljesen kihűtjük, és felszeleteljük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése