-

2015. július 30., csütörtök

Kókuszos hólabda

Kókusz imádóknak, édesszájúaknak és egészséges nasira vágyóknak!
Hozzávalók (7 darabhoz)
  • 1 doboz Cocomas kókusz krém
  • 4 evőkanál kókusz reszelék
  • 4 darab szilva
1. A kókuszkrémet, és a reszeléket egy tejforralóba öntjük, és zabkása állagúra főzzük.

2. Félre tesszük, picit hagyjuk hűlni, hogy ne égesse meg a kezünket.

3. Közben a szilvákat mossuk, és magozzuk. Mindegyiket félbe vágjuk.

4. Ha már kézmeleg a massza, szépen beletöltjük a felezett szilvát és gombócot formázunk belőle. A maradék fél szilva a szakács jutalma :)

5. Zárható dobozban a hűtőbe tesszük.

Isteni finom, és 1-1 gombóc tényleg elveszi az édesség utáni vágyunkat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése