Hozzávalók (8 darab)
- 90 g zabpehely (darálva)
- 60 g zabpehely (egészben)
- 1 kávéskanál szódabikarbóna (savas közegben felfuttatva)
- só,bors
- 50 g Holland gouda sajt
- 100 g sonka
- 150 ml mandula tej
- 100 ml víz
- 2 darab tojásfehérje
1. A sonkát felkockázzuk,és egy teflon serpenyőben finom ropogósra sütjük.
2. A muffin száraz alapanyagait egy tálba összekeverjük,
3. Közben pedig a nedves alapanyagokat is szépen elkeverjük.
4. A sonkát a szárazakhoz adom,majd szépen lassan folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a nedves alapanyagokat.
5. Sűrű finom masszává keverjük.
6. A muffin sütőt kibéleljük kapszlikkal,és az üresen maradt formákat felöntjük vízzel. Így nem sérülnek meg az üresen hagyott fakkok sem.
Kenéshez
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése