Fokhagymás spenót
- 500 g spenót
- 1 teáskanál oliva olaj
- só
- 5 gerezd fokhagyma
- 50 ml mandula tej
1. A spenótot mossuk, tisztítjuk és a forró oliva olajban megfonnyasztjuk.
2. Sózzuk és rázúzzuk a fokhagymát!
3. Ízlés szerint ha elkészült 50 ml növényi tejjel dúsíthatjuk.
Köretként, vagy reggeli mellé pirítóshoz tálaljuk!
Csirke falatok
- 4 felső csirke comb
- só
- koriander, kurkuma
- 1 kávéskanál kókszolaj
1. A husit mossuk, tisztítjuk. Én kifiléztem,és a bőrét is eltávolítottam. Utána pedig felkockáztam.
2. Felhevítjük az olajat egy teflon serpenyőben, és rádobjuk a husi kockákat.
3. Megfűszerezzük és ropogósra sütjük.
Saláták,főzelékek és egyéb köretek remek társa lehet.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése