Hozzávalók
- 2 csirkemell filé
- 2 gerezd fokhagyma
- 50 g kókusz olaj (vagy bármilyen más sütés álló olaj)
- 1 teáskanál kurkuma
- 1 teáskanál curry
- 2 csipet chili pehely
- őrölt bors (ízlés szerint)
1. A húst mossuk, tisztítjuk és felkockázzuk.
2. Az olajban elkeverjük a fűszereket, és a zúzott fokhagymát.
3. Megmártóztatjuk benne a hús kockákat, és nyársa húzzuk.
4. Érdemes vízbe áztatni előtte a saslik pálcát, vagy a hurkapálcát. Így sokkal könnyebben letudjátok húzni majd a husi kockákat róla.
5. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem a nyársakat egymás mellé, és 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Bulgurral, zöldsalátával, sós kásákkal vagy basmati rizzsel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése