Hozzávalók (2 személyre)
- 1 saláta cukkini
- 8 fej gomba
- 1/2 fej lila hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só,bors
- kakukkfű,oregánó
- 1,5 dl natúr paradicsom lé
1. A cukkinit félbevágom és meghámozom. A közepébe sót szórok és hagyom szikkadni.
2. A hagymákat a gombát felaprítom és pici kókuszolajon megfuttatom. Befűszerezem és felöntöm a paradicsom lével. A zöldségek puhulásáig rotyogtatom.
3. Bekapcsolom a sütőt 200 fokra és a cukkini csónakokat egy sütőpapíros sütőlapra helyezem.
4. Megtöltöm a gombás szósszal és 25 perc alatt összesütöm.
5. Sajttal megszórva az igazi! :) Úgy akár köret nélkül zöld salátával is isteni. Tejérzékenyeknek természetesen Violife pizza sajtot ajánlok, tejfogyasztóknak pedig valamilyen mozzarellát vagy parmezánt.
Ez a szósz körülbelül 3-4 kisebb saláta cukkini megtöltésére alkalmas. Most a maradék szósz teljeskiörlésű spagettire került, és párolt köleses egytálételbe. A képeket sorban láthatjátok a poszt alján. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése