Hozzávalók
- 40 dkg pulykamell filé
- 1 evőkanál kókuszolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál őrölt mustármag (vagy cukormentes mustár)
- 1 nagy csipet majoranna
1. A husit megmosom, és szép kerek korongokká formázom. Ha a vékonyabbik felel felőle próbálod meg szabályosan felszeletelni, akkor biztos lesz a siker.
2. Az olajat, mustárt, majorannát és a zúzott fokhagymát krémmé keverjük. Ha túl sűrűnek ítéled meg, egy kis olajjal higíthatod még.
3. Az asztalra fektetünk egy nagyobb darab sütőpapírt, és a husikat egymás mellé sorakoztatjuk.
4. Az egyik felét bekenjünk a páccal, megőröljük borssal, majd a másik felüket is bekenegetjük ezzel a fokhagymás mustáros csodafinomsággal.
5. Azért jó sütőpapíron készíteni,mert a felesleges nedvességet,és olajat elszívja a husikról.
6. Felforrósított teflon vagy grill serpenyőben közepes lángon ropogósra sütöm. Nem szükséges hozzá olaj, hiszen annyi marad a husik felületén,amennyire szükségünk van.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése