Hozzávalók
- 1 nagyobb csirkemell filé
- 5 szelet bacon szalonna
- 5 darab karfiol rózsa
1. A husit is megmossuk, szép vékony szeletekre vágjuk, és picit sózzuk, borsozzuk.
2. A karfiolt rózsáira szedjük, és azt is megmossuk.
3. A csirke husira teszünk 1 karfiol rózsát, és 1 szelet szalonnával befedjük. Nem feltétlen szükséges körbe tekerni, az is elegendő ha a husi alulról a szalonna pedig felülről fedi a karfiolt.
4. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és közben a batyukat sütőzacskóba tesszük. Megszurkáljuk, és 30 perc alatt vaj puhára sütjük.
5. Ha a szalonnát szeretnétek jó ropogósra sütni, akkor az utolsó 5 percben vágjátok ki a zacskót,és pirítsátok meg a batyukat.
Most egy kisebb adag jázmin rizzsel fogyasztottam. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése