Hozzávalók
- 1/2 csirkemell filé
- 10 dkg csirke máj
- majoranna, bors
- 1 szál újhagyma
- 1 teáskanál kacsa zsír
- fűszersó
1. A májat mossuk, és ha szükséges megtisztítjuk. Apróra kockázzuk az újhagymával és pici kacszsíron összesütjük. Meghintjük majorannával, és borssal.
2. A csirkét megmossuk, és megpróbáljuk felszúrni. Egy hegyes kést beleszúrunk hosszában,és picit megmozgatva készítünk egy pici üreget a májas ragunak.
3. Beletöltjük a ragut, és a csirke husit akár fűszersóval is meghinthetjük.
4. Alufóliába csomagoljuk,és 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
5. A végén érdemes picit levenni a fóliát, hogy szépen megpiríthassuk a husit.
Teljesen kihűtjük, és felszeleteljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése