Hozzávalók
- 3 darab édeskés alma+ fél citrom leve
- 1 darab banán
- 3 evőkanál útifűmaghéj
- 1 darab "M" tojás
- 1 vanília rúd
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 2 marék tördelt dió (vagy más olajos mag, aszalmány)
- zabpehely vagy kókuszreszelék (forgatáshoz)
1. Az almákat mossuk, hámozzuk és lereszeljük. Majd megbolondítjuk a fél citrom levével. Hagjyuk állni.
2. A sütőt 180 fokra előmelegítem.
3. Az almát jó alaposan kinyomkodjuk.
4.A banánt összetörjük.
5. A banánt, és a többi alapanyagot a kifacsart almához adjuk és jó alaposan összekeverjük.
6. Egy nagy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral. A kekszeket kimérjük. 1 evőkanál massza=1 keksz. Megforgatjuk a zabpehelyben vagy gluténmentes diéta esetén kókuszreszelékben.
7. A tepsire tesszük, és 180 fokon 15 perc alatt szép kérgesre sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése