2016. április 10., vasárnap

Cottage chees pufi

Roppant egyszerű recept, amit egy általam régen látogatott blogon olvastam még évekkel ezelőtt. Azóta sajnos a bloghoz tartozó csoport feloszlott,de visszatérek mazsolázgatni időnként. 
Az alaprecept Narancsik Fanni Betűleves című blogjáról való. Olvasgassátok szeretettel a többi csodát is amit találtok. :)


Hozzávalók (6-9 darab)


  • 1 doboz Milfina laktózmentes cottagechees (250g)
  • 2 darab tojás
  • 3 evőkanál U1 paleo útifűmaghéj
  • 10 dkg mozzarella
1. A cottage cheest elkeverem a tojásokkal és a sóval. Alaposan összemuszikolom egy villával.

2. Belekanalazom az útifűmaghéjat, és hagyom 5 percig állni míg összeáll.

3. A sütőt előmelegítem 200 fokon, és egy tepsit sütőpapírral kibélelek.

4. Lereszelem a mozzarellát.

5. Evőkanállal kis korongokat teszek a sütőpapírra és megszórom a mozzarellával.

6. 20 perc alatt aranybarnára sütöm.

7. Várd meg míg kihűl, és akkor szépen egyben letudod szedegetni a sütőpapírról.

8. Hűtőbe tesszük egy zárható dobozba és reggelente egy kis zöldségkrémmel, vagy felvágottal elfogyasztjuk.

Jó étvágyat hozzá!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése