Az étel: TEJ, TOJÁS, GLUTÉN és CUKOR mentes!
Hozzávalók
- 40 dkg csirkemell filé
- só,bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 pici fej lila hagyma (vagy 1/2 csokor újhagyma)
- morzsolt bazsalikom, oregánó
- 2,5 dl növényi tejszín
1. A csirkét alaposan mossuk és apró kockákra vágjuk.
2. 1 nagyobb teáskanál kókuszzsírt hevítünk teflon serpenyőben és lepirítjuk rajta a csirke kockákat, és közben sóval és borssal ízesítjük.
3. A hagymákat megpucoljuk és nagyobb darabokra szelve turmixba dobjuk a tejszínnel és a zöldfűszerekkel. Alaposan krémesre dolgozzuk.
4. Amint a csirke kockák is szép barnára pirultak, a nyakukba zúdítjuk ezt a kellemesen fűszeres tejszínes keveréket és az első rottyanásig közepes lángon pároljuk.
5. Forrón tálaljuk! Ínyencek megszórhatják friss petrezselyemmel és reszelt sajttal. (mindenkinek a maga diétája szerint)
Köretként kínálhatunk mellé:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése