Hozzávalók
- 0,5 kg burgonya
- 4 darab sárgarépa
- 2 paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- só,bors
- 1 dl natúr paradicsom lé
- reszelt vegán sajt (pizzára való hogy beleolvadjon)
1. Minden zöldséget mosunk, hámozunk és felkarikázunk.
2. Egy jénait kikenünk egy kevés kókuszolajjal és nekilátunk a rétegezésnek.
3. Krumpli-sárgarépa-paradicsom-só,bors,fokhagyma-krumpli-répa-paradicsom-só,bors-krumpli.
4. Meglocsoljuk a tetejét a paradicsom lével és egy kevés kókuszolajjal. Lezárt tetővel betoljuk a hideg sütőbe.
5. 200 fokon 25-30 perc alatt puhára párolom a zöldségeket.
6. Leveszem a fedőt és ráreszelem a sajtot amivel ropogósra sütöm.
Önmagában is tökéletes étel, hiszen iszonyatosan ragacsos,és ropogós lesz. Ízlés szerint rétegezhetitek bármilyen zöldséggel. :)
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése