A recept
- tejmentes
- tojásmentes
- gluténmentes
- szójamentes. Mindemellett könnyített Candida diéta során is fogyasztható!
Hozzávalók (2 személyre)
- 10 dkg Cornito spagetti tészta (szója,glutén,laktóz és tojásmentes)
- 2 sárgarépa
- 1/2 cukkini
- 1 paradicsom
- 1 lila hagyma
- 2 fokhagyma
- 3 cm friss gyömbér
- só,bors, köménymag
1. A sárgarépát és a cukkinit és a paradicsomot felkarikázom és 1 dl vízzel teflon serpenyőben elkezdem puhítani.
2. Sóval borssal és fűszerköménnyel fűszerezem.
3. A hagymákat és a gyömbért teljesen lepürésítem.
4. A sárgarépás cukkinis raguhoz adom a spenótot és a gyömbéres hagymás pürét.
5. Pici kókuszolajjal higítva jól lesütöm.
6. Közben 10 dkg (2 fészek) Cornito spagetti tésztát forró lobogó sós vízben megfőzöm. Szűrő lapáttal a zöldséges raguhoz kanalazom és alaposan beleforgatom.
7. Nem érdemes a tészta főzővizét kiönteni,hiszen a tésztából kifőtt keményítő tökéletes krémlevesek, raguk sűrítéséhez. Ehhez is kanalaztam 1-2 evőkanállal.
8. Alaposan összeforgatom és már tálalhatunk is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése