Max 20 perc, és már ehetünk is.
Hozzávalók (4 adag)
- 1 evőkanál mangalica zsír
- 200 g paprika
- 200 g csillag tök (patiszon)
- 200 g champion gomba
- pici só
1.A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk és tetszés szerint felaprítjuk.
2. A mangalica zsírt felhevítjük,és paprika,patiszon gomba sorrendben 2-3 perc eltéréssel beletesszük a zöldségeket.
3. Picit sózzuk,borsozzuk.
4. 15 perc alatt összepároljuk.
Tökéletes natur csirke mellé köretnek, szósznak. Akár paleo tészták megfelelő kísérője is lehet.
A mai napon 1 adagot felmelegítettem belőle egy szelet szalonnával, és 1 marék barna rizzsel. Picit megszórtam Violife vegán sajttal, és zöldsalival tálaltam!
Jó étvágyat hozzá. :)
Tápanyag értékek (ragu)
Zsír: 12,6 g
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 16,7
1 adag étel tápanyag tartalma
Zsír: 3,15 g
Fehérje: 3,5 g
Szénhidrát: 4,2 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése