Tészta (~32 cm)
- 80 g zöldbanán liszt
- 70 g csicseriborsó liszt
- 1 csipet só
- 20 g kókuszzsír
- 150 ml forró víz
1. Kimérem a liszteket és a sóval alaposan elkeverem.
2. Az olvasztott kókuszzsírt a vízzel elkeverem.
3. A vizet lassan adagoljuk a lisztekhez és habverővel simára keverjük.
4. Ragacsos kis gombócot keverünk belőle és 15 percig hagyjuk állni.
5. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (ha van légkeverésen)
6. Két sütőpapír közé tesszük a tésztát, és nyújtófával kinyújtjuk.
7. Nekem egy közel 32 cm-es kockás kör alak sikeredett. :)
Feltét
- 2 evőkanál Ccocmas kókuszkrém
- 3 szelet Feketeerdő sonka
- 80 g Violife pizza sajt
- 2 szelet hagyma
8. A tésztát megkenjük a kókuszkrémmel, és ráhalmozzuk a feltétet.
9. Betoljuk a sütőbe, és 15-20 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
A tápanyag értékek ebben az esetben CSAK a tésztára vonatkoznak! Nem tudom mit rejt a hűtőd,így azt már egyszerűen hozzá adhatod Te is. A langallót 4 egyenlő részre osztottam,így a megjelölt 1 szelet az étel 1/4 részét jelenti.
Tápanyag értékek
Zsír: 21,85 g és 5,5 g/szelet
Fehérje: 10,35 g és 2,6 g/szelet
Szénhidrát: 112,86 g és 28,2 g/szelet
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése