Hozzávalók (~3 adag)
- 1 zacskó No Carb Noodle lasagne tészta
- 200 g zöldborsó
- 1 saláta cukkini
- só,bors
- 1 marék kapor
- 50 ml növényi tej
A No Carb tésztáról ITT olvashattok bővebben. :)
1. A tésztáról leöntjük a levet amiben a zacskóban van. Ne lepődjetek meg elég erős illata van. Elsőre azt gondoltam,hogy romlott terméket vásároltam, de csak a magas kálcium tartalma miatt van ilyen jellegzetes illata. Hideg vízzel átöblítjük, és szűrőben lecsepegtetjük.
2. A cukkinit meghámozzuk és kimagozzuk. Turmixba tesszük és jó alaposan lepürésítjük.
3. A cukkini püréhez adjuk a kaprot, a sót a borsot és a növényi tejet. És íme elkészítettünk egy teljesen növényi tészta mártást.
4. Előveszünk egy jénait, és kezdődhet a rétegezés.
5. 3 rétegben pakoltam be az alapanyagokat. Tészta-szósz-zöldborsó-tészta-szósz-zöldborsó-tészta. Letakartam és irány a sütő.
6. 200 fokos sütőben 15 perc alatt összesütjük.
Ma grillezett csirkemell filével és főtt tojással tálaltam. :) Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése