Hozzávalók (4 adaghoz)
- 20 dkg zsenge zöldborsó
- 50 dkg főző tök
- 2 evőkanál vörölencse
- só,bors
- curry,koriander
- fokhagyma
- 1 dl növényi tejszín
1. A zöldségeket sóval és borssal fűszerezve 0,5 liter vízben főni.
2. Mikor megpuhultak, a fokhagymával,curryvel és korianderrel fűszerezett tejszínnel felöntjük.
3. Ha nem találod elég sűrűnek, picit turmixolj bele az ételbe egy kevés sűrűjét.
Tálaláskor chili paprikával, tejszínnel dúsíthatjuk.
Vegán sajtos roppancs
- 5 dkg Violife vegán sajt
- 1 tojás
- 2 teáskanál bambuszrost liszt
1. A sajtot lereszeljük, és elkeverjük a tojással és a liszttel.
2. Forró kókuszolajban megsütjük. Érdemes egy teáskanállal galuskákat szaggatni az olajba,és úgy megsütni.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése