Hozzávalók (1 személyre)
- 1 banán (minél érettebb annál jobb)
- 1 tojás
- ici pici só (az édes ízek előhozására)
- 1 evőkanál gluténmentes zabpehely
- sütéshez kókuszolaj
- tölteni házi lekvár, vagy friss gyümi turmix
- díszíteni: kókuszreszelék, kókuszchips, paleolit étcsokoládé
2. A serpenyőben diónyi kókuszolajat melegítünk, Azért érdemes "csőrös" edénybe készíteni a masszát,mert akkor csak bele kell csorgatni a masszát a serpenyő közepébe.
3. 4 darab palacsintát készítünk,amiket egymásra halmozunk. Ha a massza a serpenyőben mozgatásra szépen ide-oda csúszkál már fel is dobhatjátok és meg is fordíthatjátok.
4. A pali rétegek közé házi eper pürét tettem. Édesanya tavaly tette el, mikor se édesítőt se tartósítót nem ettem. Így ez egy nagyon természetes "befőtt" grapefruitmag cseppel édesítés nélkül.
5. A tetejét megszórtam alaposan kókuszreszelékkel, kókuszchipsel és egy kocka reszelt paleolit csokoládéval.
Hát kellhet ennél több egy ilyen csodálatos nyári reggel? Bízzátok magatokat a természet nyújtotta lehetőségekre, és töltsétek, szórjátok meg azzal ami éppen idényszerűen elérhető. Imádni fogjátok. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése