Hozzávalók (2 adag)
- 1/2 pohár párolt köles
- 1/2 padlizsán
- 1 darab sárgarépa
- 3 darab gomba
- só,bors
- őrölt rozmaring
- 1 dl Bio Rice rizstejszín
- 1 darab párolt cékla
1. Minden alapanyagok előkészítek,hogy tényleg már csak a serpenyőbe kelljen "dobálni".
2. A sárgarépát lereszelem nagyon apróra, a gombát vékony szeletekre vágom, és a padlizsán belsejét kikaparom vagy felkockázom. Természetesen a lila héj nélkül,hogy ne legyen keserű.
3. A serpenyőt felhevítem 1 teáskanál oliva olajjal és ráhalmozom az előkészített zöldségeket.Addig párolom míg teljesen puha nem lesz.
4. Megfűszerezem és a kölest is a raguhoz adom.
5. Felöntöm a tejszínnel és addig sütöm, míg össze nem ragusodik.
6. Forrón tálalom a párolt cékla karikákkal.
Egyszerű, és abszolút tápláló fogás.
Jó étvágyat hozzá! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése